PS. food & lifestyle

Niet minder eten, maar ANDERS eten!

Waarom PS. food & lifestyle?

Je hebt de beslissing genomen om af te vallen maar welke dieetmethode moet je nu kiezen? Het aanbod van methodes is de dag van vandaag dan ook enorm groot.

Wil je een programma dat makkelijk in te plannen is in je dagelijkse leven met een snel & blijvend resultaat en een wetenschappelijk onderbouwde methode?

Dan is PS. food & lifestyle ook jouw sleutel tot succes!

Wat is PS. food & lifestyle?

PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma. Het is erop gericht om je streefgewicht te behalen én te behouden.

PS. food & lifestyle is gebaseerd op het wetenschappelijk onderbouwde inzicht dat het verlagen van de inname van koolhydraten en het verhogen van eiwitinname het effectiefst is om ook op lange termijn op je gewenste gewicht te blijven.

Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden, waardoor je figuur strakker wordt. Bovendien zorgt een grotere spiermassa ook voor een hoger metabolisme waardoor je makkelijker op gewicht kan blijven.

Om optimaal resultaat te boeken bevatten alle PS. food & lifestyle producten dan ook weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten).

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close